Adventure Trail

Tijd voor avontuur!

Wat houdt de Aventure Trail in?

Ontdek bruisend Alkmaar en haar omgeving. Het start- en eindpunt is bij Indoor Beach Alkmaar. De route ontdek je gaande weg door het volgen van de opdrachten. Bij de start staan er fietsen voor jullie klaar. Onze instructeur verzorgt de benodigdheden en geeft een uitleg over dit avontuur, waarna jullie zelf op pad gaan met de Adventure Trail. De Adventure trail bestaat uit 3 onderdelen:

  1. Fietsen
  2. Wandelen
  3. Varen

Bij elk onderdeel wordt er een andere manier van navigeren gebruikt en is er een leuke opdracht om op te lossen. De onderdelen duren ongeveer 1 uur per onderdeel. Dit is ook afhankelijk van hoe snel jullie zelf zijn. 😉

Geniet van de heerlijk buitenlucht. Wandelen, fietsen, varen, verschillende manieren van navigeren en het oplossen van opdrachten.

Het spel

Van onze instructeur krijgen jullie 3 documenten die beveiligd zijn met een wachtwoord. Het wachtwoord voor document 1 krijg je van ons na de introductie. De wachtwoorden voor document 2 en 3 vind je op de route.

De deelnemers worden ingedeeld in verschillende groepen ongeveer 5 personen. Het precieze aantal is niet heel belangrijk, maar het is natuurlijk wel leuk als iedereen kan bijdragen aan de opdrachten. Zorg er voor dat tenminste één persoon per groep een opgeladen telefoon bij zich heeft en wellicht ook een powerbank. De documenten die nodig zijn om Adventure Trail te kunnen doen worden namelijk op de telefoon gezet. 

Elk onderdeel heeft een opdracht. Het is handig om jullie antwoorden bijvoorbeeld bij te houden in de notities op je telefoon. Aan het eind van het laatste onderdeel kun je alle opdrachten online beantwoorden om de score te kunnen zijn. Wie haalt een 100% score?

Goed om te weten

Bij de Adventure Trial is een huurfiets inbegrepen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een e-bike (meerprijs € 15,00). Indien je hiervan gebruik wilt maken geeft dit dan aan in het aanvraagformulier (onder Aanvullende informatie).

Deze activiteit is ook goed te combineren met bijvoorbeeld Expeditie Robinson of één van onze andere activiteiten. Of blijf achteraf gezellig eten met een BBQ.

Wat neem je mee?

Let's keep in touch!

Wees als eerste op de hoogte van aanbiedingen, events en nieuws.