Dodgeball Toernooi

Kom naar onze unieke indoor beachlocatie en ervaar de tweede editie van hét Indoor Beach Dodgeball-toernooi van Nederland! Dit is dé kans om de zomerse sportbeleving te ervaren, of je nu met vrienden, familie, collega’s of zelfs onbekenden komt.

Onze indoor beachlocatie biedt het perfecte strandplezier, zelfs als het weer niet helemaal meezit. Hier geniet je van het ultieme strandgevoel zonder last te hebben van wind en regen.

Dodgeball, ook bekend als trefbal, is een spannende en dynamische sport die zowel op scholen als in recreatieve settings wordt gespeeld. Het doel van het spel is om spelers van het andere team uit te schakelen door ze te raken met een bal, terwijl je zelf probeert te ontwijken.

Laat je meeslepen door de energie van dodgeball, waar de kunst van ontwijken en precisie van het gooien samenkomen in een opwindend spel vol competitie en plezier.

Wat is dodgeball?

Dodgeball is een dynamische teamsport en wordt gespeeld met 2 teams van 6 personen. Het doel is om iedereen aan de andere kant af te gooien of af te vangen. Anders dan bij trefbal wordt dodgeball met 5 ballen gespeeld. Er komt dus ook heel wat tactiek bij kijken. Daarnaast is voor jezelf het doel om zo lang mogelijk in het veld te overleven door zo goed mogelijk de ballen van de tegenpartij te ontwijken.

Dodgeball is zo leuk om te spelen omdat het snel en intens is, met snelle worpen en ontwijkende manoeuvres. Het vereist behendigheid, snelheid, strategie en teamwork. Het is een sport waarin iedereen kan deelnemen, ongeacht hun vaardigheidsniveau.

Wat kun je verwachten?

Of je nu een beginner bent of al jarenlang dodgeball speelt, onze wedstrijden zijn zo opgezet dat iedereen een eerlijke kans maakt om te winnen. We garanderen een competitie die uitdagend en vermakelijk is voor iedereen.

Je kunt deelnemen als individuele speler of als team. Als je je individueel inschrijft, plaatsen we je in een team met spelers van vergelijkbaar niveau. Als team kun je je eigen team samenstellen en deelnemen aan het toernooi.

Toernooi

Ons toernooi biedt niet alleen geweldige sportieve uitdagingen, maar ook een bruisende sfeer waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Het is dé gelegenheid om te netwerken en nieuwe vriendschappen te sluiten. Of je nu komt om te spelen, te ontspannen of gewoon te socializen, ons toernooi heeft voor iedereen wat te bieden. We beloven een dag vol plezier en gezelligheid.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan het meest opwindende beach dodgeball-toernooi van het jaar! Dodgeball wordt normaal gesproken in een zaal gespeeld, maar nu dus voor het eerst in Nederland op het zand bij onze Indoor Beach! En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we na afloop de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke BBQ op onze locatie. Met vega en vleesopties is er voor ieder wat wils.

En dit jaar is er naast een prijs voor het beste team ook een originaliteitsprijs te verdienen voor het origineelst geklede team. Dus denk goed over te outfit na. 😋

Het Belgische team dat aan het dodgeball toernooi mee deed heeft het gekste outfit aan. Alle teamleden zijn in het roze gekleed.

Programma:
14.00 tot 18.00 uur – Beach Dodgeball-toernooi
18.00 tot 19.00 uur – BBQ

Schrijf je vandaag nog in en maak nieuwe vrienden terwijl je geniet van een onvergetelijke dag op ons indoor strand!

Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar.

🥤 Twee consumpties zijn inbegrepen, overige drankjes zijn voor eigen rekening.

30 juni 2024 - 14.00 tot 19.00 uur

v.a. € 15,00 p.p.

Let's keep in touch!

Wees als eerste op de hoogte van aanbiedingen, events en nieuws.