Aventuras Zomerkamp

6 tot 12 jaar

logo van Aventuras Zomerkamp 2024

Maak je klaar voor het meest geweldige zomerkamp voor kinderen! Schrijf je in en ontdek een wereld vol plezier, avontuur en nieuwe vriendschappen die je nooit zult vergeten! 🤩✨

We hebben een programma vol spannende activiteiten en spelletjes samengesteld, speciaal ontworpen om jou te laten lachen en fantastische herinneringen te creëren! Ontmoet andere kinderen zoals jij en maak vrienden voor het leven. Samen zullen we lachen, spelen en nieuwe avonturen beleven.

Maak je klaar voor de ultieme zomerervaring vol avontuur, ontdekking en eindeloos plezier!

Wat houdt het kamp in?

Het kamp bestaat uit 3 dagen van 08.30 tot 17.00 uur. Op de laatste dag sluiten we af met een gezellige BBQ waarbij de ouders (max. 2 per kind) ook lekker kunnen blijven eten. We sluiten de dag af rond 18.00 uur.

Wat kun je verwachten?

In ieder geval een hoop plezier! We starten elke dag bij onze Indoor Beach. De meeste activiteiten zullen hier plaatsvinden zoals Expeditie Robinson, Beach games en klimmen, maar we gaan ook zeker naar buiten. Bijvoorbeeld tijdens onze speurtocht. 🔎

Elke dag staat in het teken van een leuk thema waarop de activiteiten zijn gebaseerd.

Dag 1 – Kennismakingspelletjes en Samenwerken

Dag 2 – Sport en Spel

Dag 3 – Speuren en Klimmen

Dit is inbegrepen

Dit neem je mee

Ben je 12 jaar of ouder en wil je ook op kamp? Dat kan! Check ons zomerkamp voor tieners!

Carla Steeman
Carla Steeman
Lees verder
Sophie (11); Het was heel gezellig. Veel geleerd en samengewerkt. Het was fijn dat je kon doen wat je wilde. Goede sfeer, veel leuke activiteiten. Sophie kwam met veel energie thuis met verhalen over alle leuke activiteiten. Voor herhaling vatbaar! Volgende vakantie weer?
Femke Oepts
Femke Oepts
Lees verder
Onze dochter heeft enorm genoten van het zomerkamp en vrienden voor het leven gemaakt😉. Drie dagen lang zijn er diverse activiteiten gedaan onder leiding van professionele medewerkers. En om de kinderen af en toe wat rust te geven, waren er leuke creatieve activiteiten zoals het beschilderen van een ware surfplank! Een aanrader!
Joyce Jacobs
Joyce Jacobs
Lees verder
Wat een tof zomerkamp!! Onze dochter heeft genoten en wil volgend jaar weer. Ze begon met dat ze niemand kende en eindigde met meerdere vriendinnen. De diversiteit aan activiteiten is zeer leuk, goed verzorgd qua eten en een hele gezellige lieve groep begeleiders. Volgend jaar weer hoor!!

Data

Week 31 - 31 juli, 1 en 2 augustus 2024

€ 237,50 p.p.

De inschrijving sluit op 21 juli 2024

Week 34 - 21, 22 en 23 augustus 2024

€ 237,50 p.p.

De inschrijving sluit op 11 augustus 2024

Het kamp gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen.

Let's keep in touch!

Wees als eerste op de hoogte van aanbiedingen, events en nieuws.