Bedrijfsuitje

Team up!

Het leukste bedrijfsuitje in Alkmaar beleef je hier!

Als je op zoek bent naar een unieke en veelzijdige locatie om met jouw team een geweldige dag te beleven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ruime beachhal biedt talloze mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje, waarbij teambuilding, plezier en gezelligheid centraal staan.

Ontdek onze Indoor Beachlocatie

Stel je voor: een speelveld van ruim 125 kuub zand, dat zijn maar liefst 5 volle vrachtwagens! Daarnaast hebben we een gezellige bar en zelfs een buitengebied om de ervaring compleet te maken. Bij Indoor Beach Alkmaar is het altijd lekker weer, dus jouw binnenactiviteiten gaan altijd door, ongeacht het weer buiten. Maar als de weersomstandigheden het toelaten, zijn er ook buitenactiviteiten beschikbaar.

Diverse Activiteiten voor een Geslaagd Bedrijfsuitje

Bij Indoor Beach Alkmaar bieden we een breed scala aan activiteiten die je kunt combineren om de perfecte dag te creëren voor jouw bedrijfsuitje. Of je nu houdt van avontuurlijke uitdagingen, teambuildingactiviteiten of muzikale ervaringen, wij hebben voor ieder wat wils. Hier zijn enkele van de populaire activiteiten die je bij ons kunt ervaren:

Expeditie Robinson Bedrijfsuitje: Onze versie van het bekende televisieprogramma Expeditie Robinson is razend populair. Teams van 8 tot 60 spelers strijden tegen elkaar in 6 uitdagende onderdelen. Deze activiteit bevordert niet alleen de teamgeest, maar is ook geschikt voor deelnemers van alle niveaus. Iedereen kan schitteren in zijn of haar eigen specialiteit!

MasterMinds: Laat de hersenen kraken en los zo snel mogelijk met jouw team alle puzzels op. Deze bevinden zich op 8 verschillende locaties. Lukt het om alle puzzels op te lossen? Dan is het tijd om de schatkist proberen te openen.

Percussie Workshop: Een muzikaal bedrijfsuitje waarbij samenwerking en luisteren naar elkaar centraal staan. Onder leiding van een ervaren instructeur ga je met diverse trommels aan de slag in het zand. Samen creëren jullie een opzwepend muziekstuk. Een geweldige manier om de teamspirit te versterken en plezier te beleven met elkaar.

Teambuilding Opdrachten: Naast de specifieke activiteiten bieden we ook verschillende teambuildingopdrachten aan die jouw teamuitje nog specialer maken. Deze opdrachten zijn gericht op het bevorderen van de samenwerking, communicatie en vertrouwen binnen het team.

Rosanne de Groot
Rosanne de Groot
Lees verder
We hebben bij indoorbeach een ontzettend leuk en gezellig bedrijfsuitje gehad. In het voortraject werd er goed gecommuniceerd en kregen we duidelijk advies wat goed voor ons aantal personen zou passen. De activiteiten waren super leuk en ook de BBQ was fantastisch. Ik heb hele goede berichten van mijn collega's gehoord. Complimenten!
Ingrid Swart - Stupin
Ingrid Swart - Stupin
Lees verder
Een dikke aanrader voor teambuilding! Afwisselende opdrachten waardoor iedereen mee kan doen en afsluitend een borrel in de beachbar maakte onze middag meer dan geslaagd.

"Samen nieuwe herinneringen creëren tijdens een bedrijfsuitje versterkt de band tussen collega's en verbetert de samenwerking op de werkvloer."

Combineren

Bij Indoor Beach Alkmaar hebben we talloze mogelijkheden om de activiteiten te combineren. Of je nu met een grote groep bent en tegelijkertijd wilt deelnemen aan meerdere activiteiten, of juist achter elkaar wilt plannen voor een langere dag vol plezier, het is allemaal mogelijk.

Verleng de ervaring

Na de inspannende activiteiten is het tijd om te ontspannen en te genieten van een gezellig samenzijn. Zo maak je van jouw bedrijfsuitje een echt succes Bij Indoor Beach Alkmaar kunnen wij de catering verzorgen, van een heerlijke lunch tot een smakelijke BBQ of gezellige borrel.

Speculeer wat de dag (nog meer) te brengen heeft tijdens de lunch. Of deel juiste de mooiste momenten van de activiteiten met elkaar tijdens de BBQ. Welke goede actie van een collega is je bijgebleven? Superleuk om nog even na te praten en misschien wat foto’s met elkaar te delen. Natuurlijk kun je dit moment ook gebruiken voor een speech om de collega’s te bedanken voor hun inzet of misschien wel om iemand nog speciaal in het zonnetje te zetten.

Wij zorgen in ieder geval voor gezellige muziek (behalve tijdens de speech natuurlijk 😜)

Veiligheid voorop

Bij Indoor Beach Alkmaar staat veiligheid voorop. Daarom is het belangrijk om te vermelden dat er voor en tijdens de activiteiten geen alcohol wordt genuttigd. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat alle deelnemers veilig en met volle energie kunnen genieten van het bedrijfsuitje. Na de activiteiten is er uiteraard alle ruimte om te ontspannen en te genieten van een welverdiend hapje en drankje.

Boek nu jouw Bedrijfsuitje bij Indoor Beach Alkmaar

Kortom, Indoor Beach Alkmaar biedt de leukste en meest gevarieerde bedrijfsuitjes in de regio. Of je nu op zoek bent naar teambuildingactiviteiten, avontuurlijke spellen of een muzikaal uitje, bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag.

Wij kijken er naar uit om jou en jouw team te verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring!

Sophie Abeln
Sophie Abeln
Lees verder
Leuke activiteiten voor team uitje van ons werk. Eerst samen een samba percussie workshop, daarna tegen elkaar beachvolleyballen. Leuke uitnodigende ruimte met nog veel meer mogelijkheden.
Elke van Setten
Elke van Setten
Lees verder
Teamuitje was geslaagd! vooraf gemaakte afspraken nagekomen, goede communicatie per mail. Instructeur klimclinic was kundig en prettig. Balans tussen uitleg en klimmen zijn in balans.

Waarom een bedrijfsuitje belangrijk is

Een bedrijfsuitje is niet alleen leuk, het is ook superbelangrijk voor je bedrijf. Hoewel het werk vaak geweldig kan zijn, is het soms goed om even uit de standaard werkomgeving te stappen. Tijdens het dagelijkse werk zijn we voornamelijk gefocust op onze taken, maar het hebben van een goede onderlinge band en vertrouwen binnen het team is essentieel voor een succesvolle samenwerking. Een geslaagd bedrijfsuitje kan de groepsdynamiek bevorderen en bijdragen aan de motivatie van de medewerkers, wat uiteindelijk ten goede komt aan het bedrijf als geheel.

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het organiseren van een bedrijfsuitje:

  1. Collega’s van verschillende afdelingen leren elkaar beter kennen: In de dagelijkse werkroutine hebben medewerkers vaak weinig interactie met collega’s buiten hun eigen afdeling. Een bedrijfsuitje biedt de mogelijkheid om informeel met elkaar om te gaan, gesprekken te voeren en nieuwe relaties op te bouwen. Dit kan de communicatie en samenwerking tussen afdelingen verbeteren, waardoor de efficiëntie en productiviteit van het bedrijf worden verhoogd.

  2. Ontdekken van verborgen talenten: Tijdens een bedrijfsuitje kunnen medewerkers zich op een andere manier laten zien. Buiten de werkomgeving worden vaak andere vaardigheden en talenten zichtbaar. Dit biedt de mogelijkheid om de diversiteit aan talenten binnen het team te ontdekken en te benutten. Het kan ook de werknemers motiveren om hun vaardigheden verder te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

  3. Identificeren van leiderschapskwaliteiten: Teambuildingsactiviteiten tijdens het bedrijfsuitje kunnen helpen bij het identificeren van leiderschapskwaliteiten binnen het team. Door middel van samenwerkingsopdrachten en uitdagingen kunnen natuurlijke leiders naar voren komen en hun capaciteiten tonen. Dit biedt waardevolle inzichten voor het management bij het selecteren van teamleiders of het samenstellen van projectteams.

  4. Energieboost: Een bedrijfsuitje zorgt voor een welverdiende onderbreking van de dagelijkse werkzaamheden en geeft een flinke energieboost aan de medewerkers. Het doorbreken van de routine en het ervaren van plezier en ontspanning verhoogt de motivatie en het welzijn van het personeel. Dit kan resulteren in een positieve werksfeer en een hogere productiviteit.

  5. Het creëren van waardevolle herinneringen: Een bedrijfsuitje biedt de mogelijkheid om gedenkwaardige momenten te creëren en samen te delen. Deze positieve ervaringen versterken de onderlinge band tussen collega’s en dragen bij aan een gevoel van teamgeest. Het delen van leuke herinneringen kan ook de teamspirit en betrokkenheid bij het bedrijf vergroten.

Dus, maak ook van jouw bedrijfsuitje een succes met een dag bij Indoor Beach Alkmaar. We helpen je graag met het plannen van een bedrijfsuitje dat zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je team.

Download het e-book over het organiseren van bedrijfsuitjes

Voorblad van het e-book; Bedrijfsuitje organiseren.

Wil je dat jouw volgende bedrijfsuitje ook een succes is? Download dan ons e-book ‘Bedrijfsuitje organiseren – Het handboek voor succesvolle bedrijfsuitjes.”

In dit e-book ontdek je onder andere waarom bedrijfsuitjes belangrijk zijn, de stappen die nodig zijn voor het organiseren van een bedrijfsuitje, de trends in bedrijfsuitjes en ideeën om van jouw volgende uitje een toffe ervaring te maken.

Let's keep in touch!

Wees als eerste op de hoogte van aanbiedingen, events en nieuws.