Over ons

Leer ons beter kennen!

Welkom bij Indoor Beach Alkmaar, dé ultieme bestemming voor een dag vol plezier, avontuur en ontspanning! Bij ons draait alles om het creëren van onvergetelijke ervaringen voor al onze bezoekers, ongeacht hun leeftijd. Maar wat maakt ons anders dan andere indoor strandlocaties? En waarom zouden juist wij de perfecte keuze zijn voor jouw volgende bedrijfsuitje, kinderfeestje, schoolactiviteit of vrijgezellendag? Lees verder en ontdek het zelf!

Unieke indoor strandervaring

Wat ons onderscheidt van de rest is onze veelzijdigheid. Bij Indoor Beach Alkmaar geniet je niet alleen van een gezellige beachbar en een ruime zandbak voor allerlei sportieve en spelactiviteiten, maar ook van onze unieke klimwanden. Jawel, wij zijn de enige indoor beachlocatie in Nederland die ook klimwanden aanbiedt! Of je nu wilt ontspannen met een drankje aan de bar, jezelf wilt uitdagen op de klimwanden of een spannende competitie wilt aangaan in het zand, bij ons vind je het allemaal.

Voor ieder wat wils

Onze diverse doelgroepen, waaronder bedrijven, scholen, vriendengroepen, vrijgezellen en natuurlijk de jarige job, vormen het hart van onze activiteiten. Of je nu jong of oud bent, bij Indoor Beach Alkmaar is er voor ieder wat wils. We geloven dat spelen en plezier maken essentieel zijn, ongeacht je leeftijd. Het houdt je jong en vitaal, en dat is precies waar wij voor staan.

Expeditie Robinson: Een ongegekend avontuur

Onze meest populaire activiteit, Expeditie Robinson, is een ware publiekstrekker. Teams gaan de uitdaging aan en strijden tegen elkaar in verschillende proeven. Het mooie? Het is toegankelijk voor iedereen! Samenwerken staat centraal, en zelfs als je een proef niet kunt voltooien, staat je team nog steeds achter je. Dat is de kracht van teambuilding bij Indoor Beach Alkmaar.

Verlies jezelf in het plezier van het moment bij Indoor Beach Alkmaar, waar elke dag een kans is om te genieten en te ontdekken. In een wereld vol verplichtingen en deadlines, bieden wij een heerlijke ontsnapping, waar lachen en spelen centraal staan.

Onze aanpak

Bij Indoor Beach Alkmaar hanteren we een informele aanpak. We willen dat je je thuis voelt vanaf het moment dat je binnenstapt. Ons team staat klaar om je te verwelkomen, grappen te maken en je aan te moedigen om het beste uit jezelf te halen. We geloven dat een dag bij ons niet alleen draait om de activiteiten, maar ook om de ervaring en de mensen met wie je die deelt.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Indoor Beach Alkmaar. We hergebruiken materialen en geven ze een tweede leven, en we streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren waar mogelijk. Zo dragen we ons steentje bij aan een betere wereld.

Onze trots: Het zomerkamp voor kinderen

Een van onze meest geliefde evenementen is ons zomerkamp voor kinderen. Gedurende enkele dagen vermaken we de kleintjes met een gevarieerd programma vol leuke spellen, sportieve activiteiten en creatieve knutselopdrachten. Het is een ervaring die ze niet snel zullen vergeten, en daar zijn we enorm trots op.

Bij Indoor Beach Alkmaar streven we ernaar om meer te zijn dan alleen een indoor strandlocatie. We zijn een plek waar mensen samenkomen, plezier maken en herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ontdek zelf waarom wij dé geschikte partij zijn voor jouw volgende avontuur!

Meet the team!

Mike Bosman

Mike Bosman

Eigenaar

Mike is de drijvende kracht achter Indoor Beach Alkmaar en houdt zich onder andere bezig met de marketing, netwerken en het bedenken en verbeteren van (nieuwe) activiteiten.

Wouter Hartman, de bedrijfsleider van Indoor Beach Alkmaar.

Wouter Hartman

Bedrijfsleider

Met een jarenlange ervaring als activiteiten begeleider weet Wouter als geen ander hoe hij groepen moet vermaken.

Daarnaast zorgt hij ervoor dat de werkvloer op orde is en dat de collega’s weten wat er van hun wordt verwacht.

Tebrina Bosman, planner bij Indoor Beach Alkmaar.

Tebrina Bosman

Planner

Doe je een aanvraag via onze website dan is de kans groot dat je van Tebrina snel een leuke mail terug krijgt met de mogelijkheden. 

Zij zorgt ervoor dat de planning zo vloeiend mogelijk loopt.

Preben Kuhl, allround instructeur bij Indoor Beach Alkmaar.

Preben Kuhl

Allround Instructeur

Preben weet met zijn enthousiasme elke groep mee te krijgen. Hij is een echte allrounder dus voor hem is geen uitdaging te gek.

Bianca Hofwegen - Allround instructeur

Bianca Hofwegen

Allround Instructeur

Ooit kwam ze alleen haar dochter afzetten voor de klimlessen. Ondertussen is Bianca een allrounder die inzetbaar is voor verschillende activiteiten.

En met haar ervaring vanuit de BSO weet ze vooral goed om te gaan met groepen kinderen.

Rob Jansen

Klim Instructeur

Rob is een echte klimfanaat en heeft heel veel ervaring in het opleiden van mensen. Zo heeft hij jarenlang cursussen gegeven bij de brandweer hoe je bijvoorbeeld uit een brandend gebouw kan komen.

Zodra er klimmers in onze hal zijn vind je Rob altijd bij de klimwanden.

Michele Maniaci - Allround instructeur

Michele Maniaci

Allround Instructeur

Als er een warming-up gegeven moet worden aan de kids van de klimlessen dan weet Michelle daar wel raad mee.

Maar ook het begeleiden van andere activiteiten kan hij erg goed.

Kim Beers

Allround Instructeur

Kim is een enthousiaste dame die altijd met een glimlach op haar gezicht loopt. En ze heeft een hoop energie dat ze graag inzet om de groepen een geweldige tijd te bezorgen.

Onze hond Dibbes, de trouwe mascotte van Indoor Beach Alkmaar.

Dibbes

Mascotte

Met zijn kalme en vriendelijke karakter is Dibbes vaak aanwezig om onze bezoekers te begroeten en een glimlach op hun gezicht te toveren.

Hij maakt regelmatig zijn opwachting in de beachhal, gehuld in zijn eigen Indoor Beach Alkmaar crew shirt, en zijn aanwezigheid wordt altijd met enthousiasme ontvangen.

Stagiares

Naast ons team hebben we jaarlijks meerdere stagiaires die we opleiden en deels groepen zelfstandig laten begeleiden.

Soms blijft er iemand zelfs na de stage nog actief als oproepkracht voor onze activiteiten.

In the media

Content talk Podcast - Ondernemerschap in het zand

In deze aflevering gaat Aurélie in gesprek met Mike Bosman. Hij vertelt over zijn indoor beach hal en de verschillende activiteiten die daar plaatsvinden. Mike deelt zijn ervaringen met marketing, samenwerkingen en het creëren van een community. 

Luister mee over hoe Mike zijn indoor beach promoot door samenwerkingen, flyers en lokale advertentie acties.

Studio Boost Podcast - Succesvol Sportondernemen

In deze podcastaflevering van Succesvol Sportondernemen het fascinerende verhaal van Mike Bosman, oprichter van Indoor Beach Alkmaar, waar sport en spel samenkomen. We duiken dieper in de reis van Mike, die ongeveer 3 jaar geleden zijn eerste stappen zetten als ondernemer met dit unieke sportbedrijf.

Oudorpertijden - Inverview met Mike Bosman

Nadat de voormalige drukkerij in 2016 zijn activiteiten staakte zijn de panden verkocht aan de gemeente Alkmaar. Het achterliggende idee is om op het industrieterrein woningen te bouwen.

Voorlopig is het nog niet zover en tot eind 2030 is de ruimte een broedplaats en een nieuwe trekpleister voor Alkmaar en omgeving.

Verschillende bedrijven hebben het pand betrokken en gezamenlijk creëren zij een boeiend aanbod voor de regio en inwoners van Alkmaar in het bijzonder.

Mike Bosman poseert bij de mural van het logo van Indoor Beach Alkmaar ten behoeve van een artikel in Ouderpertijden.

Let's keep in touch!

Wees als eerste op de hoogte van aanbiedingen, events en nieuws.