Kinderfeestje

Het leukste kinderfeestje van Alkmaar
vier je bij Indoor Beach Alkmaar!

Een groepje kinderen speelt het memoryspel op het zand tijdens het kinderfeestje.

Ga met je vriendjes op Expeditie, speel leuke opdrachten en overwin de uitdagende proeven. Samenwerken en tegen elkaar spelen. Natuurlijk staat plezier altijd voorop.

Wie is er een echte Avonturier?

v.a. € 19,50 p.p.

Een jongen hangt aan het touw en wordt naar beneden begeleid tijdens het Kinderfeestje Klimmen.

Klimmen is heel leuk. Er zijn veel verschillende klimroutes, van heel makkelijk tot heel moeilijk. 

Je mag zo hoog klimmen als je wilt. Kun jij het plafond raken?

 

v.a. € 19,50 p.p.

Een groep kinderen eet pizza na een kinderfeestje in de beachhal.

Combineren is nog leuker!

Kom klimmen en speel Expeditie Robinson. Dat wordt een kinderfeestje om niet meer te vergeten!

v.a. € 29,50 p.p.

Waarom je een kinderfeestje bij Indoor Beach Alkmaar wilt vieren

Een kinderfeestje is een bijzondere gelegenheid waarbij vreugde en gelach samenkomen om onvergetelijke herinneringen te creëren. Het is een moment waarop kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun glimlach de hoofdrol speelt. Wij begrijpen de magie van kinderfeestjes en streven we ernaar om deze dag speciaal te maken.

Veiligheid staat voorop

Bij Indoor Beach Alkmaar staat veiligheid op de eerste plaats. Onze ervaren en goed opgeleide medewerkers zorgen ervoor dat alle activiteiten veilig worden uitgevoerd. Van het klimmen op de wanden tot deelname aan Expeditie Robinson, we bieden een veilige omgeving waar kinderen vrij kunnen spelen.

Voor leeftijden vanaf 6 jaar

Of de kinderen nu 6 jaar oud of al tieners zijn, we bieden activiteiten die zijn afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen. Zo kan elk kind deelnemen aan activiteiten die passen bij zijn of haar niveau en interesse, waardoor de activiteit voor iedereen leuk en uitdagend is.

Voor leeftijden vanaf 6 jaar

Of de kinderen nu 6 jaar oud of al tieners zijn, we bieden activiteiten die zijn afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen. Zo kan elk kind deelnemen aan activiteiten die passen bij zijn of haar niveau en interesse, waardoor de activiteit voor iedereen leuk en uitdagend is.

Flexibiliteit in groepsgrootte

Of je nu met een klein groepje (vanaf 6 personen) of met een grote groep wilt komen, het kan allemaal. We kunnen de activiteiten makkelijk aanpassen op de groepsgrootte.

Gemakkelijke bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Op zoek naar een kinderfeestje in Noord-Holland? Onze locatie is makkelijk bereikbaar. De bus stopt op een paar minuutjes lopen. En kom je met de auto of de fiets, dan kan je deze gratis bij ons voor de deur parkeren.

Altijd mooi weer

Bij Indoor Beach Alkmaar ben je altijd verzekerd van mooi weer, ongeacht het seizoen. Dit maakt het de perfecte locatie voor een kinderfeestje indoor. Terwijl buiten de regen valt of het erg warm is kunnen de kinderen binnen genieten van allerlei leuke activiteiten. Onze indoor faciliteiten zorgen ervoor dat het feestje altijd doorgaat. Zo wordt elk kinderfeestje in Alkmaar een groot succes, ongeacht het weer!

Samen vieren we jouw verjaardag met spelletjes, lachen en plezier

Soorten kinderfeestjes

Bij ons bieden we drie spannende opties voor onvergetelijke kinderfeestjes:

  1. Kinderfeestje Klimmen: Laat de kinderen hun grenzen verleggen terwijl ze de hoogte in gaan! Met ons klimfeestje kunnen ze zich veilig uitleven op onze klimwanden onder begeleiding van ervaren instructeurs.

  2. Kinderfeestje Expeditie Robinson: Is jouw kind een echte avonturier? Laat ze dan deelnemen aan onze Expeditie Robinson! Ze kunnen hun overlevingsvaardigheden testen met uitdagende spellen en activiteiten geïnspireerd op het populaire tv-programma.

  3. Kinderfeestje Combi: Waarom kiezen tussen klimmen en Expeditie Robinson als je beide kunt ervaren? Ons Combi-feestje biedt het beste van beide werelden, zodat de kinderen een dag vol avontuur kunnen beleven.

Voor elk type feestje bieden we zowel een Light als een Extra versie aan:

  • Light: Het standaard feestje waarbij kinderen kunnen genieten van de activiteit zonder extra’s.

  • Extra: Duurt een half uur langer dan het standaard feestje en na afloop mogen de kinderen genieten van overheerlijke pizza’s en verfrissende frisdrank om de avontuurlijke dag feestelijk af te sluiten.

Verleng het Feestplezier!
Optionele Uitbreidingen voor Cadeautjes en Taartmomenten

Wil je nog meer genieten van cadeautjes uitpakken en taart eten? Dat kan! Voor slechts €25,00 extra per 30 minuten kun je jouw feestje verlengen. Laat ons weten tijdens het reserveren of je deze extra tijd wilt toevoegen aan het feestplezier!

Boek nu jouw kinderfeestje

Kies voor een onvergetelijk kinderfeestje in Alkmaar met indoor activiteiten die veiligheid, plezier en gemak bieden. Reserveer vandaag nog en geef je kinderen een feest om nooit te vergeten!

Let's keep in touch!

Wees als eerste op de hoogte van aanbiedingen, events en nieuws.