Kinderfeestje
Expeditie Robinson

Sportief, spannend en uitdagend

Expeditie Robinson

Dit ken je natuurlijk van tv. Altijd al eens mee willen doen aan dit programma? Grijp dan nu je kans. Je kunt dit in Alkmaar doen bij Indoor Beach Alkmaar met jouw kinderfeestje!

Sportief, spannend, uitdagend en vooral erg leuk.

Dit survival kinderfeestje is gebaseerd op het populaire tv-programma Expeditie Robinson. Gelukkig hoeven we daarvoor niet af te reizen naar onbewoond eiland, want ons indoor strand is hier de perfecte plek voor. En ook goed om te weten, laat het maar regenen en stormen. Bij Indoor Beach Alkmaar heeft het slechte weer geen enkele invloed.

Ga met je vriendjes op Expeditie, speel leuke Expeditie Robinson opdrachten en overwin de uitdagende proeven. Wie is er een echte Avonturier?

Verdeeld over verschillende ‘kampen’ nemen de kids het tegen elkaar op in spannende proeven waar samenwerking, behendigheid, slimmigheid en snelheid maximaal worden getest

Tijdens het kinderfeestje Expeditie Robinson zijn er een aantal leuke uitdagingen. Een hindernisbaan, boogschieten, memory en nog veel meer. En natuurlijk; de welbekende én gevreesde eetproef, welke vooral erg grappig is.

In de pauze staat er lekkere limonade klaar en mogen de kinderen een zakje chips uitkiezen. Ondertussen bouwen wij de speelvelden weer om voor de volgende speelonderdelen.

Expeditie Robinson Junior is een programma dat is opgezet voor zowel jongens als meisjes waarbij teambuilding, sportiviteit en denkwerk aan bod komen. 

Ieder team bestaat uit meerdere personen die een bijdrage leveren bij de verschillende proeven waardoor iedereen van waarde is. Alles onder begeleiding van instructeurs die vaak met kinderen werken. De instructeurs kunnen de groep enthousiasmeren en helpen bij de diverse proeven.

Ga op avontuur en overwin uitdagende proeven!

Kinderfeestje Light

Het Expeditie Robinson spel duurt ongeveer 90 minuten en bestaat uit 6 uitdagende onderdelen. In de pauze krijgen de kids limonade en een zakje chips. Onze instructeur begeleidt de spellen en legt per onderdeel uit hoe het speel gespeeld gaat worden. Om de onderdelen te spelen worden de kids in teams verdeeld en gaan ze de spellen met én tegen elkaar spelen. 

De prijs voor het Kinderfeestje Light is €19,50 per kind.

Kinderfeestje Compleet

Maak de ervaring nog leuker en ga voor het Kinderfeestje Compleet. Na het spel en alle inspanningen zullen de kids zeker trek hebben in iets lekkers. Wij zorgen ervoor dat er heerlijke pizza’s klaarstaan. En de kids mogen een blikje frisdrank uitkiezen. Voor het eten van de pizza’s rekenen we ongeveer 30 minuten. Het totaale kinderfeestje duurt dan 120 minuten.

De prijs voor het Kinderfeestje Compleet is € 24,50 per kind.

Kinderfeestje Combi

Het Kinderfeestje Expeditie Robinson is ook goed combineren met ons Kinderfeestje Klimmen. Het klimmen is weer op een andere manier uitdagend. Hierbij gaan we de hoogte in. Op onze klimwanden zijn klimroutes gebouwd van verschillende niveau’s. De kids kunnen zich dus helemaal uitleven met het klimmen.

Goed om te weten

Ervaringen van anderen

Ivan Tay
Ivan Tay
Lees verder
Onze dochter en haar vriendinnen hebben een prachtige tijd gehad met het Expeditie Robinson feestje. Ze vonden de opdrachten/proeven geweldig en waren niet te houden. Geweldig! Onderweg naar huis werd er flink over nagebabbeld. Dank jullie wel!
Ilona Anderson
Ilona Anderson
Lees verder
Super leuke activiteit voor een kinderfeestje. Wij deden expeditie robinson kids met zes jongens van 8 jaar. Leuke begeleiding en uitdagende spelletjes. De ruimte is mooi ingericht, de kleedkamer en toiletten schoon. De tijd vloog voorbij en we gingen met een glimlach naar huis! Wij gaan zeker nog een keer terug voor een familie- of bedrijfsuitje. Parkeerplaats was even zoeken, maar dan is er ook genoeg plek! Kortom: top feestje gehad!
Gabi Besseling
Gabi Besseling
Lees verder
Fantastisch feestje gehad, super georganiseerd en voor ieder kind gepaste uitdagingen. We hebben ontzettend genoten!

Let's keep in touch!

Wees als eerste op de hoogte van aanbiedingen, events en nieuws.